Møtebooking

Vi tar oss av møtebookingen, du tar deg av salget. Dette sikrer at du har selgere som alltid har høy aktivitet. Ved bruk av moderne og gode systemer sikrer vi riktig uttrekk av leads.

Møtebooking er en kunst

Møtebooking krever selgere med en viss erfaring og evne til å prate på ulike nivåer med dem man møter på i virksomhetene. Møtebooking er det første steget mot å starte den virkelige salgssamtalen. Møtebooking kan for mange være en litt tung og uinspirerende prosess. Selgere liker å selge, close og se resultater! Uansett er møtebooking ofte nødvendig for å komme i kontakt med nye kunder. Det er dette som er givende for oss. Enten det er å skape interesse, avdekke behov eller sikre kjennskap til bedriften slik at det faktisk blir satt av tid til møte i begges kalender. For det er det det hele handler om, treffe riktig person og bedrift til riktig tid hvor man avtaler et møte for kjøp og salg. Les mer om alle tjenester i vårt callsenter.

Møtebooking som en effektiv salgsstrategi

For å lykkes med salg og leadsgenerering som bedriften kan jobbe med over tid, er møtebooking en effektiv og velegnet strategi. Ved å sette bort denne møtebookingen til oss, kan ditt salgsteam, key accounter eller øvrig ledelse konsentrere seg om det viktigste, det å selge! Får man effektivisert arbeidsdagen til selgeren slik at selgeren stort sett jobber med å selge, vil man over tid klare å maksimere potensialet mye bedre. Dette vil synes direkte på bunnlinjen. Vi booker gjerne hver dag fem dager i uken. Uansett om det er mindre prosjekter, for en periode eller på fast basis. Ved å la oss gjøre denne jobben er du sikret fokus og dedikasjon rundt å skape aktivitet for dine selgere som motiverer!

Systemer

Vi bruker moderne systemer både for å hjelpe oss med prospektering, leads generering og ikke minst CRM oppfølging. Dersom du har et ønske om å fokusere salgsaktivitetene dine spesifikt inn mot en bransje, bedriftsstørrelse, demografisk område eller kanskje du ønsker å vite om bedrifter som gjør endringer i en eller annen grad kan vi hjelpe deg. Våre systemer overvåker det som skjer, når det skjer og gir sanntids informasjon som sikrer at leadsene er så relevante som mulig.

Nextcall er Godkjent Callcenter