Klikk her Har vi
ringt deg?

Salg

NextCall har mer en 10 års erfaring fra salg av finansielle produkter som kredittkort, lån og forsikringer. Vi jobber nesten utelukkende med de største aktørene i dette markedet og er vant til å jobbe på porteføljer. Vi vet hvor viktige dine kunder er for deg og vi jobber derfor kontinuerlig med at alle samtaler skal være en god opplevelse for de vi er i kontakt med. Dette har ført til at vi nå har en helt unik erfaring og posisjon innen dette området i Norge.   

 Salg

Kryssalg
Å selge mer til eksisterende kunder er som oftest langt rimeligere enn å skaffe nye kunder. I tillegg binder man kunden mer til seg ved at kunden har mer enn ett relevant produkt. NextCall har lang erfaring med kryssalg av tilleggsprodukter som forsikring og kredittkort til eksisterende kunder.

Nysalg
En del produkter kan det være rimeligere å selge via telefon enn via andre kanaler. Det kan være salg på kalde adresser eller salg på adresser til samarbeidspartnere – gjerne med Co brandede kort.

Møtebooking
Dersom du ønsker å rekruttere nye kunder i privat- eller bedriftsmarkedet på produkter som krever personlig kontakt og oppfølging kan NextCall hjelpe dere med å booke møten. På den måten kan du få mer ut av hver ansatt. Med en fast pris pr møte har du kontroll på kostnadene og på at det blir booket nok møter til å holde selgerne dine i aktivitet. 

Salgsstøtte
NextCall er behjelpelig med å følge opp dine selgere og forhandlere på telefon. Vi kan også gi dine selgere salgstøtte når de er ute i ”felten”.

Kampanjestøtte
Følge opp salgsapparat eller forhandlere med informasjon, premiering, etc., i kampanjeperioder. Innhente og bearbeider salgsresultater etc. Organisere konkurranser.


Materielladministrasjon                                                                                                                                 Lagre og distribuere salgsmateriell. Plakater, forbruksmateriell, profilartikler etc.

Ring oss for en uforpliktende samtale om kundeservice. Tlf.: 35 51 94 50 eller 913 78 037 – Stein Kristensen

Kontakt oss nå
Kontakt oss nå

NextCall AS er et kundesenter som i hovedsak jobber for banker, kortselskaper forsikringsselskaper og andre finansinstitusjoner. Vi ringer eksisterende kunder med de budskap våre oppdragsgivere ønsker å få ut. Det kan være alt fra ren kundeservice til salg av nye tjenester.

Ønsker du å reservere deg?

Dersom du ikke ønsker å bli kontaktet er det bare å fylle ut skjemaet nedenfor med navn og telefonnummer (det vi har ringt) så legger vi inn en reservasjon i vår database slik at vi ikke ringer deg igjen.