Klikk her Har vi
ringt deg?


NextCall AS er et kundesenter som utfører salgs- og kundeserviceoppgaver for banker, kortselskaper og andre finansinstitusjoner.

Selskapet ble etablert i 2004 og både eiere og de fleste ansatte har lang erfaring fra bank og finans.

NextCall AS tilbyr spisskompetanse innenfor planlegging og gjennomføring av TM kampanjer. I tillegg tilbyr vi systemer og medarbeidere for å ivareta hele eller deler av den daglige kundeservicen.

Målsetningen er å være en ressurs for samarbeidspartnere når det gjelder rekruttering av nye kunder, TM baserte CRM tiltak og kundeservice. Vi ønsker å bidra til bedre fleksibilitet og lavere kostnader hos våre samarbeidspartnerne.

 

Les mer om våre ansatte her.

Kontakt oss nå
Kontakt oss nå

NextCall AS er et kundesenter som i hovedsak jobber for banker, kortselskaper forsikringsselskaper og andre finansinstitusjoner. Vi ringer eksisterende kunder med de budskap våre oppdragsgivere ønsker å få ut. Det kan være alt fra ren kundeservice til salg av nye tjenester.

Ønsker du å reservere deg?

Dersom du ikke ønsker å bli kontaktet er det bare å fylle ut skjemaet nedenfor med navn og telefonnummer (det vi har ringt) så legger vi inn en reservasjon i vår database slik at vi ikke ringer deg igjen.